St. bededag til familie konfirmation

New In // taske med nitter

taske fra Vila, skull tørklæde og læderjakke fra Zara, skjorte fra Soaked in luxury, short fra Sonia Rykiel for hm

Jeg har fået endnu en ny taske i denne måned….ups 🙂 og jeg har ikke engang vist den 4. af dem. Denne her fandt jeg i Vila. Det var helt klart størrelsen og faconen på tasken som jeg faldt for. Jeg mangler ofte en enkel sort taske i den størrelse. Den er ikke for dyb og ikke for bred så mine ting/grej jeg ofte har med ikke forsvinder. Indretningen af den kan jeg også godt lide for der er indvendig lynlås lomme, mobillomme og en lomme med lynlås udenpå bagtil på tasken, hvilket jeg synes er ret praktisk. Der hører en ekstra justerbar strop med til tasken så man kan have den skråt henover brystet eller bare en kort skulderrem. Den koster 279,- i Vila.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

St. bededag til familie konfirmation