blot 10,- pr stk.

Pernille Rosendahl + Vila

Det er nemlig den Skønne, fantastiske og gudesmukke Pernille Rosendahl som har kastet sig ud i mode-universet! Hun formår altid at se underspillet lækker ud og nu har hun begivet sig ud i modeverden. Hun har nemlig sammen med Vila designet et par lækre jeans som er inspireret af den klassiske Coca-Cola light flaske – dén med alle kurverne. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker jeans, men jeg har faktisk ikke nogen fra Vila, så måske skulle jeg lige tjekke disse ud in real life. Jeans skal prøves in real life før jeg køber dem, for jeg synes jeans er noget af det sværeste at købe. Kampagnen blev lanceret forleden dag og kan derfor købes i Vila til 499 kroner.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blot 10,- pr stk.