til debutkoncert

I am a golden girl…


Jeg har dette på i dag.
nederdel med guld nitter fra Monki, sort t-shirt fra Filippa K, guld cardigan second hand, silke tørklæde fra Dries Van Noten, lak stiletter fra Nine West.

Silketørklædet fra Dries Van Noten er en gave fra manden for 3 år siden, som han købte hos Storm. Det er stort kvadratisk og med trævlede rå kanter, hvilket jeg synes er en fed detalje, som giver det et råt look. Jeg blev ovenud glad for det, fordi jeg havde ønsket mig det efter at have set det i et Costumeblad, men turde slet ikke drømme om det.
Mit guldarmbånd i 24 karat guld er en gave fra mine forældre. Det er facetslebet og da det er i 24 massiv guld er det blevet lidt ovalt med tiden. Når det er så rent guld, så er det også “smidigt”. Jeg har brugt det meget en overgang, men fandt det i mine gemmer da jeg skulle vælge smykke til weekend turen. Det er et klassisk smykke som også har en affektionsværdi for mig.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

til debutkoncert