Mix of Patterns

Almost Like Jade

Indrømmet, jeg har ikke været helt hook på Chanels neglelak JADE, som jeg har skrevet om tidligere her. Den blev revet ned fra hylderne da den kom ud overalt i verden og har også kun haft begrænset antal. Men jeg var ikke forelsket i den på samme måde som med den anden populære farve sidste sommer. Nemlig Orange Fizz, som var et hit. Kald mig bare oldfashion, men jeg er bare mest til farver i skalaen rød i alle nuancer når det gælder negle. Men da jeg på min shopping tur kom forbi Birger Christensen og så de førte Essie neglelak som måtte jeg prøve den.
Min kusine som jeg havde med synes den var rigtig fin, så jeg tænkte hvorfor ikke prøve noget nyt…? Så er den min første neglak fra Essie og jeg er spændt på dens holdbarhed. Den kostede mig kun kr. 62,50,- så haps haps….

Imorgen er det min fødselsdag og vi har allerede taget forskud på glæderne… Jeg fik en dejlig gave af sønnike i dag.

edit: farven er selvfølgelig turquoise & caicos.

3 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mix of Patterns