New In // sandals/clogs/wedges

i draperet nederdel på en regnvejrsdag


Det var hvad jeg havde på igår. Min nye draperet nederdel fra H&M Trend, som heldigvis passer mig meget bedre end den anden. T-shirten med blonde bagtil var ellers ikke det jeg puttede på efter morgenbadet, men i løbet af morgenen siger manden “Du har altså en stor plet på din t-shirt” og det var der minsanten også. Pletten var desværre kommet iforbindelse med tilberedelse af morgenmad med spejlæg – æv! Så jeg måtte lige have en anden grå t-shirt. Blazer fra H&M, strømper med hul til tæerne fra Mama Rosa og gladiator heels fra Zara.

Dagen i går bød igen på masser af regn, ligesom der er nu udenfor mit vindue. Træls sommvejr!! Så jeg fik ret våde tæer på vejen hjem. Min søn spurgte mig igår. “mor, hvornår bliver det sommer?” ja, godt spørgsmål, bare jeg vidste det!

4 Kommentarer

 • Malene

  Jeg vil bare lige sige at jeg nu ser billederne helt perfekt. Også selvom jeg bruger Firefox. Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super det er jeg glad for at høre!Har også gjort billederne mindre end før.Jeg tror grunden til at du ikke kunne se de andre billeder er at min skærm er større end din. Men da flere ikke har kunne se dem, prøver jeg i første omgang at gøre dem mindre./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er din H&M blazer sej! Kan den stadig fås i butikkerne? Synes ikke jeg har set den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Tanja,Blazeren har jeg købt for 15 år siden, så den kan nok ikke fås mere 🙂 men jeg har selv sat nitterne på den./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // sandals/clogs/wedges