Udsalg alle vegne

Mix of Patterns

kjole fra monki, fletbælte fra gina tricot, quiltet jakke fra thelin, plisseret tørklæde, sandaler og lædertaske fra zara

Sådanne så jeg ud i går i København. Jeg endte i en kjole fra Monki, fordi den er let at hive over hovedet 🙂 hvilket er vigtigt når man skal på shoppe tur og ikke vil bruge for meget tid med at tage tøj af og på i prøverummet. Mine Zara sandaler kom på igen for de er bare simpelthen så gode at i, som også er vigtigt når man er på shoppetur. Jeg kan allerede mærke at de for mig bliver en af sommerens favoritter.

Har du en sommerfavorit?

1 kommentar

  • Uh, dine sandaler er jeg så misundelig på. Jeg stødte ikke på dem i Kbh., desværre, men du har nok nuppet det sidste par i 36?Har vist en del sommerfavoritter. En ny en af slagsen er min nye taske fra Zara. :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg alle vegne