Almost Like Jade

Relaxing Sunday in Sequin Pants

transperant top h&m, pailletbukser vero moda, sandaler havianas

…nej, jeg kan ikke påstå at jeg har haft en stille søndag. Jeg blev vækket af sønnike som sprang ind til os og fortalte at han havde en gave til mig 🙂 Jeg måtte forklare ham at det altså først var i morgen jeg har fødselsdag, men hans far og ham havde åbenbart aftalt at jeg skulle have den før tid. Vi nød morgenen med gave udpakning og tog hjem til mine forældre til brunch. Mens lillemanden blev passet af mine forældre tog vi hen til træningscenteret, hvor jeg var til en steptime og derefter en tur på løbebåndet på fuld speed. Ahh…jeg får det altid så godt efter en tur i centeret og ville ønske jeg havde tid til det noget oftere, men med fuldtidsjob, mor, veninde, holde hus m.m. så er det til tider svært at nå alt det jeg gerne vil. Men jeg klager ikke for synes jeg når det meste trods alt 🙂

Søndagen gik også med at vaske tøj, hænge det til tørre i det gode vejr, lægge tøj sammen, gøre rent. Vi nåede endda også at handle ind. Typisk os at lave praktiske ting når solen skinner, men det skal jo gøres. Vi nåede at nyde aftensolen på terrassen, så vi fik da lidt sol.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Almost Like Jade