Lot no. 29

Udsalg alle vegne


Jeg kom hjem med disse poser i går, hvor jeg var på powershopping med min kusine. Der var dømt udsalg i rigtige mange butikker og med rigtige mange gode tilbud. Og som I kan se blev jeg også fristet af udsalgsjunglen.
Min kusine og jeg hyggede os gevaldigt med sushi samt shopping og vejret var skønt. Og da jeg kom hjem havde manden sørgede for hjemmelavede varm og kold kartoffelsalat, spidskål og gode økologiske pølser fra Egefeld. Jeg elsker godt nok min mand på mange måder. Sikke en dejlig dag det var.

Nå, nu har vi en frokostaftale med mine forældre også skal vi ud og træne. Kan I alle have en dejlig søndag!

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lot no. 29