I hvidt og blåt

What I Wore At My Birthday – Part one

Sådanne så jeg ud i mandags på min fødselsdag i kjole fra Gentlemen loves polaroid. Stiletterne har jeg fået af manden i fødselsdagsgave. Jeg købte dem faktisk selv, men han synes de var så fine at han gerne ville give mig dem… Det siger jeg ikke nej tak til 🙂 Den opmærksomme læser har sikkert bemærket dem, for de stod på disken hos Lot no. 29 . De er fra Olivia Monis, jeg synes jeg har gjort et kup. De var sat ned fra kr, 3100,- til 1000,- Jeg er super glad for mine røde lakstiletter fra Camilla Stærk, men de er efterhånden godt brugte, at jeg næsten ikke nænner at bruge dem. Så jeg er glad for at have fundet en afløser eller et par andre som kan aflaste de andre en gang imellem.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I hvidt og blåt