Total in corperate classic outfit

I just love shoes…

Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker sko. Og skobutikken Kassandra i København er en af yndlingsbutikker indenfor sko og jeg har aldrig problemer med at finde nogen derinde, som jeg ville begå mord for at eje 🙂 De fører de lækreste sko mærker og mange af skoene er fantastiske. Så da jeg var forbi der i går med Sigrid gik jeg selvfølgelig derfra med denne pose. Det var som altid ikke planlagt og jeg som har overskredet mit shoppebudget flere gange…så ups!
Hvad posen indeholder vil jeg snart afsløre. Jeg skal blot lige have tid til at tage et par fotos.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total in corperate classic outfit