New In // Camelfarvet læderjakke

Kirsten, venter på mig derhjemme


Sandalerne hedder “Kirsten” og de venter på mig hjemme. Noget jeg ikke har og mangler er et par brune wedges og da jeg spottede dem første gang på Sofies blog til blot 79,- incl. fragt, så tænkte jeg why not. Så nu er jeg spændt som et lille barn til at se dem IRL og om de mon passer, for rygtet lyder at de er store i størrelsen. Hvis de ikke passer så bliver de sat til salg på bloggen.

Lige nu er vi kommet hjem hos mine svigerforældre (Risskov) fra en vellykket 85 års fødselsdagsfest i Brønderslev. Rigtigt hyggeligt med en masse ældre mennesker og alt for meget mad og kage. I morgen venter endnu en fødselsdag for en fødselar som fylder hele 1 år. Så i dag har vi fejret familiens ældste medlem og i morgen fejrer vi den yngste 🙂

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Camelfarvet læderjakke