The other fringe jacket of mine

New In // blonde til det inderste

Denne underkjole kom med hjem i torsdags på min shopping tur ude i Fields. Den vil være superfin til at have under mine tunica og kjoler, da jeg sommetider mangler noget at have under de tunika og de lette transperante kjoler. Den er så fin i råhvid med søde blondedetaljer og de brede stopper, som emmer af noget fra fortiden. Den er i lækker blød smygende kvalitet med elastan og koster 199,- og fra h&m trend. Jeg er langsomt ved at tælle ned for ferie som begynder på fredag og jeg kan sagtens forestille mig selv hoppe rundt i den som den er når vi er sydpå. Så haps haps den kom med hjem. Jeg er slet ikke klar til ferie overhovedet men forude venter også en stor romantisk fest inden afrejse.
Hvad med dig – er du klar til ferie?

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The other fringe jacket of mine