Flæsekjole med sølv indslag

New In // Camelfarvet læderjakke

Denne læderjakke fik jeg fortalt nærmest var blevet revet væk, da jeg spurgte ekspedienten i H&M om de havde flere tilbage. Der var dog mange tilbage i den sorte udgave. Der var kun én tilbage i str. 34 i den camelfarvet, men den måtte gerne have været større så jeg kan bruge den med en trøje under. Jeg besluttede alligevel at prøve den i str. 34 så jeg ventede på et ledigt prøverum. Til min store overraskelse hang der en magen til i str. 38 i det prøverum som blev ledigt. Den i str. 34 kunne jeg godt have på, dog for stramt til at kunne have en trøje under og lukke den uden den sad for stramt. Så den anden passede mig bedre, der er plads til en trøje og den kan lukkes med trøjen under. Læderet på jakken er utroligt blødt og smidigt. Farven og selve quilten er lækkert, men hvis jeg skal komme med et minus ved jakken er at den gerne måtte være lidt længere. Men alt i alt en lækker jakke, som er anderledes end mine sorte læderjakker. Så denne jakke med mine nye peeptoe fra ACNE og en hårelastik med en denimsløjfe fra Flying A var det gårsdagens shoppinghøst i Århus by.

7 Kommentarer

 • Uh den er godt nok lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvad var prisen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den koster 1299,-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Litzy,ja, synes den er lækker og minder meget om modellen Celine har lavet. Dog til laangt dyre end denne./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • skønt køb, er selv vild med jordfarver (eller brune nuaner generelt, det lyder bare lidt fladt:))og glæder mig over der virkelig komer fokus på dem her til efteråret.Dog giver jeg dig ret i at der godt kunne komme bare en smule mere længde på læderjakkerne efterhånden, hvis man bare har en smule barm/former bliver de altså hurtig for cropped og man vil jo gerne bruge dem langt ind i efteråret med tykke trøjer:)/karinfashionistaen.blogspot.comps, velkommmen hjem fra ferie, det ser dejligt ud!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøvede den i sort. Kunne nu ikke se den i den brune udgave. Ville godt lige have set den i den farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den jakke er så mega nice!!! Så den i H&M på strøget i dag! Wauw!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæsekjole med sølv indslag