Maxidress med lange ærmer

New In // nude buksedragt


Buksedragten købte jeg på Madeiraturen. Jeg spottede den på en mannequindukke i en mindre butik i en lille landsby, hvor vi spiste frokost. Da det var den sidste tilbage i netop denne farve tog indehaveren den fluks af dukken. Den passede mig heldigvis og bæltet fik jeg med gratis i købet. Jeg havde den på en dag på turen og den er perfekt at have på en varm sommerdag. Det pudsige var at jeg så to piger med selvsamme buksedragt samme dag, den ene dog i en blå farve. Det var pudsigt og ikke noget jeg oplever så tit og slet ikke når jeg er i udlandet.
Billedet er taget på hotellets badeværelse.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maxidress med lange ærmer