Nué Notes Erika Dress For Sale

Ruskindsjakke med frynser til blot 50,-

I dag fik jeg denne fine frynsejakke til blot kr. 50,-!! for en jakke som har kostet 999,- oprindeligt. Jeg fandt først ud af det da jeg kom hjem og så på bonen at den kun kostede mig en flad 50´, hvilket jeg ikke forstår fordi den stod til halvpris. Jeg studsede slet ikke på det samlede beløb fordi der var flere ting i det samlede køb. Så det var en dejlig overraskelse.

Det var på inge måde planlagt at jeg inden for 2 dage skulle have 2 ruskindslæderjakker med frynser. Jeg har jo lige fået min Acne jakke forleden dag. Men da jeg så denne hænge alene tilbage og i min str. til halvpris, så kom den med hjem. Og om ikke andet kunne den komme hjem på prøve, det er jo det fede ved h&m at man har fuld retur ret. What a scoop!

5 Kommentarer

  • Kia

    CHAUUU!!! SÅ HELDIG MÅ MAN IKKE VÆRE!!! :)Var der flere på 50%?? Jeg må have den..Hvis du fortryder vil jeg meget gerne overtage til en god pris.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wooow, det var billigt! Eeej den vil jeg også have til 50 kr.! SNYD 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kia,Jeg føler mig også bare så heldig :-)Jeg så kun denne hænge helt alene i alt roden i Trend afd. ude i Fields. Fantastisk køb til en 50´ det er helt surrelistisk. Hej Anne,Jeg var bare lige heldig der ;-)Og der var ikke noget snyd i det overhovedet./Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ^du er SÅ god til at finde nogle kup. Jeg er dog ikke selv til frynser, men kan sagtens forstå din glæde over at finde den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hm. jeg er så en af dem der købte den til fuld pris. Øv! (Men godt for dig)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nué Notes Erika Dress For Sale