The Aviator- Shearling jacket

Kæresteaften i torsdags

top med draperinger, nederdel fra monki, halskæde faa for h&m, læderjakke faa for h&m, lak stiletter dolce et gabbana
Manden og jeg havde kæresteaften i torsdags. Lillemanden var på feriekoloni med børnehaven så vi var alene hjemme og det benytttede vi os af 🙂 På mandens opfordring fik jeg booket plads på restaurant Dim Sum på Skt. Annæplads (det gamle Gendarmen) Så
efter arbejdet skyndte jeg mig hjem og fik et hurtigt brusebad for at blive frisket op og kørte derefter på cykel mod stationen. Manden og jeg havde aftalt at mødes på Kgs. Nytorv så da jeg ankom i god tid kunne jeg lige ose lidt i byen. Jeg nåede forbi Illums, H&M og Topshop inden de lukkede. Det passede med mødetidspunktet. Maden på restauranten var rigtig god og en ny fortoldning af dim sum. Jeg mener vi kom igennem 11 retter så vi gik ikke derfra, vi trillede 🙂 så vi gik en lang tur langs strøget/købmagergade for bare at sætte fordøjelsen i gang.
Det var helt igennem en dejlig aften 😉

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Aviator- Shearling jacket