Back to Basics

LINK LISTE!

Jeg sad i går aftes sent for at få ryddet ud og op i min linkliste, mens tv´et kørte med “The September Issue” i baggrunden. Så faldt det mig ind at jeg tit surfer rundt i blogland og opdager en masse nye blogs, men faktisk glemmer at sætte dem på min link liste. Jeg elsker at læse og opdage nye blogs. Så derfor vil jeg opfordre dig at skrive, hvis du har en blog, som du gerne vil have på listen. Listen rummer alle de dejlige blogs af både ældre og nyere dato, som jeg følger med tit som muligt.

Min blogliste er absolut ikke noget ekslusivt at komme på, men jeg vil gerne stille som krav at din blog skal være minimum 1 måned gammel og aktiv for at sikre at den er seriøs. Og du skal også linke tilbage. Hvis din blog allerede er på listen, så skriv en kommentar alligevel,så jeg ved du er aktiv.

Skriv først navnet på din blog og derefter url´en med http:// foran!

F.eks.
The Tiger Aka Chau

http://thetigerakachau.blogspot.com

Jeg håber at der er rigtige mange som skriver for jeg elsker at opdage nye blogs. Glæder mig til at se om der er blogs, som endnu ikke er udforsket 🙂

19 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to Basics