Herrehatten Part Two

Café besøg med en af mine læsere

top og cardigan monki, nederdel hm, støvler og jakke acne, taske vila, tørklæde rabens saloner, pakke indeholdende zara skrin

I dag mødtes jeg med Hanne, som er en af mine søde læsere. Vi har længe forsøgt at få en aftale i hus om at mødes men forgæves, men det lykkedes endelig i dag. Hanne var en af mine læsere, som var med på idéen om at købe Zara skrinet. Det er efterhånden længe siden, så langt om længe fik hun sit skrin. Vi sad på café og hyggede os med sandwich og caffe latte (Tak Hanne og jeg håber du kan lide æblekagen) Vi talte fra start til slut og de næsten 3 timer fløj afsted. Vi nåede at besøge en H&M butik inden hun skulle videre til en anden aftale. Jeg købte et par støvler af hende, som jeg har blogget om før. Kan I gætte hvad det er? I H&M havde vi det vældig sjovt da vi baksede med en nederdel i H&M, som jeg endte med at få hjem. Min aftale med min anden veninde blev aflyst til en anden dag, så vi begge har bedre tid til at hygge. På vejen hjem nåede jeg forbi en Føtex for at lidt ind, men vigtigst af alt så ingredienser til at lave pølsehorn. Et ønske lillemanden har haft siden i morges.

2 Kommentarer

  • Hej Chau,Du så knaldgodt ud – endnu bedre i virkeligheden og det var bare så hyggeligt at mødes. Dog kunne vi godt lige ha brugt noget mere tid – især til shopping… ;o)Og mange tak for den lækre kage (som jeg skjulte for resten af familien og selv åd…. ha ha) – den var helt fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Hanne,Ih…hvor er du sød! Det var super at mødes med dig og ja, vi kunne godt bruge mere tid til shopping :-)Glad for du kunne lide kagen 🙂 opskriften kan du finde her på bloggen hvis du skulle få lyst til at lave den selv./Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herrehatten Part Two