Frakke fra COS

Dagens i lyse farver

skjortekjole vila, lædervest nue notes, underkjole h&m trend, støvler bruno & joel, halskæde massimi dutti, faux leofrakke zara

Jeg har haft 2 gode men lange dage i Finland med møder og rundvisning. Det var en god tur og vi var heldig med vejret. Som finnerne sagde havde vi taget det gode vejr med os. Vi kørte igennem et smuk landskab med klipper, marker og skov landskab. Især skoven var fantastisk for også her kunne man se at efteråret også havde fat i bladene, mange var begyndt at ændre til gyldne farver og solen kastet fantastiske lyskegler i skoven. Jeg kom hjem sent i går eftermiddag, senere end forventede fordi vi ikke nåede vores fly, fordi taxichaufføren kørte sneglefart. Avs…så det kostede lige ekstra på pengepungen og et par timer mere på hjemturen. Jeg kørte direkte hjem til mine forældre efter lufthavnen, hvor jeg mødtes med manden og sønnike. Fik spist lidt, men trængte mest af alt at komme ud og røre mig. Så jeg fik en god lang løbetur efterfølgende, det var gjorde godt for kroppen. Jeg synes ikke, jeg havde lavet andet end at sidde i enten en flyver, taxi, mødelokale med basser, restaurant med alt for fed mad i de sidste par dage.

I dag har været en super dag med hele to begivenheder. Jeg er selvfølgelig rigtig glad og fortæller mere når alting er på plads.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frakke fra COS