Sometimes basis is the right thing

Karla´s Closet

foto: karla´s closet

Jeg har skrevet om Karla før og gør det igen med load af billeder. Karla har en fantastisk stil og en kæmpe garderobe med de fineste sko, tøj og vintagefund. Hun formår at blande en massse stilarter sammen fra forskellige perioder og den måde hun mikser det hele på ser fantastisk ud på hende. Hun er god til at blande dyrt med highstreet, nyt med gammelt. Også er hun er ikke bange for at bruge farver og hun elsker at pynte sig med accessories. Ikke nok med det er hun også rigtig god til at finde de rigtige second hand fund som hun selvfølgelig får hende til at ligne en hel million. Jeg når ikke altid at komme forbi hendes blog, men når jeg så gør det så imponerer hun gang på gang. Det tager jeg hatten af for. Jeg elsker hun altid viser flere billeder af hendes dagens outfit i forskellig positure fordi tøjet på denne måde kommer meget bedre til sin ret. Besøg hende her.

3 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sometimes basis is the right thing