I been craving for suede pants

Sometimes basis is the right thing

t-shirt og blazer zara, jeans topshop, bælte kirsten schjønning, støvler acne

Mig i dagens uden make-up på vej ud af døren til træning. Jeg har aldrig make-up på når jeg ved jeg skal træne, det synes jeg er omsonst. Jeg sveder helt vildt efter en træning session, så spild af tid. Efter træning var jeg i centeret for at returnere et par støvler jeg havde købt i Monki og fik handlet ind til mexi mad, en waleskrans med creme, flødeskum, chokolade (det er jo ferie 🙂 og andet div. ting. Jeg synes ikke jeg fik nåede så meget i dag, tiden fløj bare afsted, men sådan er det nok når man har ferie. Jeg går helt ned i gear og alting tager bare lige lidt længere tid. Så jeg fik lige pludselig travlt med at komme afsted og greb efter et par jeans, en t-shirt, blazer og et par enkle støvler. Det eneste der er tænkt over er bæltet, som er i samme nuance som støvlerne.

Hav en dejlig aften derude! Nu skal hele familien have wales krans og se James Bond.

1 kommentar

  • I have a very similar layout to my blog (with the photos). Come check it out!! I'm having a $100 dollar Shopbop giftcard GIVEAWAY on my blog! Come check it out 🙂 It's open to international bloggers as well. Collections Giveaway

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I been craving for suede pants