Dagens grønne IKEA Shopping

wearing new boots and scarf

strik massimo dutti, sorte skinny topshop, jakke zara, halstørklæde monki, støvler asos

Sådan ser jeg ud i dag hvor jeg prøvet mine nye støvler fra Asos. Normalt er jeg helt vildt pernitten med nye sko især når der er fugtigt og det har regnet, men de her fra Asos har klaret det super fint. De er rigtig fine og gode at gå i, så det var et scoop til prisen på 150,- Halstørklæder er nyt fra Monki og koster 150,-. Det er faktisk et rør og kan fåes i mange farver. Jeg valgte denne farve fordi den kan gå til det meste og vil passe fint til min sorte frakke fra COS. Strikken er groft og en fin pendant til frakken, som er i uld med cashmere og klassisk i snit. Her til formiddag har jeg en aftale med min gode ven Johannes. Vi skal bare ind til byen og ose.

Ihh..jeg glæder mig.

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens grønne IKEA Shopping