Venedig

Presseuge: hos Holm og Bertung


Vi blev mødt og budt velkommen af søde Lene hos Holm og Bertung. Der emmede af travlhed og Lene sørgede for at vi fik en guide til at vise os rundt. Pia, som er showmanager var enormt sød og vi fik en rigtig dejlig rundvisning med latter og humor. Det sætter manden og jeg stor pris på, dejlig afslappet i flotte showrooms. Der var også gode historier knyttet til de enkelte design, som gav tingene en historie. Fedt at få historien eller tankerne bag et design. Der var så mange fede ting at jeg blev helt overvældet. Vi sluttede af med et overdådigt kagebord med kaffe og te. Her blot et udklip af kagebordet 😉

Alle blondetingene jeg har taget billederne af er fantastiske smukke og noget jeg ville ønske var i min garderobe. Så smukt!

Næste gang jeg besøger dem må jeg have taget flere billeder. Glemte det helt i det gode selskab og synet af kage fik mig helt i staver 😉

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venedig