I aften er jeg på Stay Copenhagen

Another skinny in my wardrobe

Jeg elsker sorte skinny jeans og efterhånden har jeg ikke tal over hvor mange af dem jeg har i garderoben. De er alle sammen forskellige i enten kvalitet, i facon, materiale og med detaljer som adskiller dem fra hinanden. De her er medium i talje højde og har zig zag syninger på lår som detalje, men diskret. Men jeg elsker dem alle for mine sorte skinny redder altid hvilken som helst dag og begivenhed hvis jeg er uinspireret. Så jo, sorte skinny jeans er en af mine lifesaver om morgenen når jeg er totalt uinspireret. En t-shirt, en blazer og et par høje sko. Så er jeg køreklar! 🙂

Jeg havde dem faktisk i går til Thomas Sabo arrangementet. Helt perfekt!

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I aften er jeg på Stay Copenhagen