Shopping more colors

Fødselsdags outfittet og tanker herfra


Jeg havde en af de nye kjoler på min fødselsdag. I går bød vejret på høj sol og fantastisk sommervejr, så den er også perfekt til det danske sommervejr, selvom den var tiltænkt Toscana turen. Den kom også på fordi jeg elsker farven pink og da det var min fødselsdag i går, så måtte der gerne være spræl over det. Jeg kom hjem til en dejlig mand som ventede hjemme med sushi med kold cava og hjemmelavede hyldeblomst drink.
Min fødselsdag i går var helt igennem en dejlig dag hvor jeg fik følelsen af at være lykkelig. Lykkelig for den jeg er, for min familie, venner og alle omkring mig som får mig til at være den jeg er. Ofte får jeg lykkefølelsen som strømmer igennem mig og får et sus i maven.En følelse jeg gemmer dybt inde i mig og giver mig et kick hver eneste gang. (Det er især når jeg kører i bil at jeg kan fremtrylle følelsen, for tiden der er helt min egen) Ofte der planlægger jeg min dag i hovedet både privat og arbejdsmæssigt og tit tænker jeg hvor heldig en kartoffel jeg er.
Det er så vigtigt at værdsætte det man har istedet for at fokusere på det negative. En af mine livs filosofier er, at jo mere man giver sin omverden, så får man det ti fold tilbage. Tro mig det virker 🙂 for det ikke skal lyde hokus pokus. Ofte på min fødselsdag reflekterer jeg gerne over året der er gået. Det har på alle måder været et fantastisk år med mange dejlige oplevelser både arbejdsmæssigt, her på bloggen og privat. Jeg har udviklet mig på alle fronter både personligt og i særdeles grad fagligt på jobbet, hvor jeg får den ene udfordring efter den anden. Jeg har et fantastisk bagland som tror på mig og jeg ved at de altid vil være der for mig. Alene den grund føler jeg mig stærk og ikke til at slå ud af kurs. Det giver mig styrke til at magte de daglige udfordringer. Tak til alle mine medmennesker og også Jer derude. I betyder også et sted noget for mig i periferien, for I er også en del af min verden 🙂 Happy vibes herfra til alle derude!
Et anderledes indlæg fra en tænksom Chau. Det sker ikke så tit på bloggen 🙂

3 Kommentarer

 • vise ord, Chau og meget sandt. Jeg prøver virkelig også at fokusere på alt positive og sætte pris på hver dag jeg er i live og alt det jeg har i mit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Katja, 🙂 det virker for mig at fokusere på det positive og som du siger sætte pris på det i hverdagen./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  tillykke, og dejlige ord!:) Det er virkelig svært hele tiden at være positiv, utroligt nok, og det kræver så meget mere energi end at være negativ og det er bare så ærgeligt folk ikke arbejder mere på det (inkl undertegnet) for det giver bare så godt igen og helt ærligt ville verden være et bedre sted hvis alle startede med et smil og gav en anden et klap på skulderen!:)Gode ord fra dig og mange gange tillykke med dagen:)-ville lige hurtig sige at bloggen har fået en lille makeover og nyt fokus og det bliver "fejret" med en aussie konkurrence, så jeg håber du vil kigge forbi ville gerne høre din mening:)/Karinfashionistaen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping more colors