Golden girl

Sådan ser jeg ud i dag efter en mega hård dag i går. Jeg var på arbejde fra kl. 4 og kom først hjem kl. 19:30. Træt og faldt i søvn med det samme. Vågnede op i morges og havde ondt i halsen og radbrækket. æv!

Kjolen, jeg har på er ny og har det fineste små gule blomsterprint på. Den er i empiresnit. Den er perfekt at have på en lummer dag som i dag. Pyhhaaa…det er varmt på kontoret. Den kan fås i 2 forskellige print, men denne her er klart den smukkeste med de små gule blomster. Der er ikke meget gult i min garderobe, så denne er en undtagelse.

Udover den har jeg min nye guldstrik, men den røg hurtigt af fordi det blev ret lummert. Den var med i pakke fra Zara. Uret, er en gave fra manden og jeg er så glad for det. Det er fint som kontrast til at det ellers girlie look med et stort herreur.

Tusind tak til alle Jeres lykønskninger i forbindelse med min fødseldag! 😀 kram herfra.

kjole hm, strik zara, silketørklæde 2ndhand, stiletter pedro mirales, taske louis vuitton, ur michael kors

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens sneak peek