New In // blødeste bukser

Her er beviset…


…at jeg elsker mad! Og tage billeder af det. Jeg har nærmest dedikeret et indlæg bestående af mad og det her er blot et udsnit af det fantastiske lækre mad vi fik under vores tur til Kroatien. For mig er mad en stor del af det at være på ferie, at opleve et lands specialiteter og smage dens råvarer. Som man kan se på billederne er vi en familie som er vild med alt fra havet. Især mig, som hver dag fik noget med fisk 🙂
Det er vist også de sidste feriebilleder fra Kroatien, jeg vil vise 😉 jeg bliver i så godt humør når jeg ser billederneog de vækker dejlige minder om den fantastisk ferie.
Nu glæder jeg mig til den kommende ferie, hvor turen går til Toscana i en uge også videre mod Firenze. Turen til Toscana er en gave fra min svigermor, som fylder 60 år. Istedet for en stor fest, har hun valgt at invitere hele den nærmeste familie på ferie. Hun synes nemlig ikke det er så længe siden vi sidst havde stor fest.Det var nemligt svigerfars 60 års fødseldag sidste år. Da vi var afsted på en stor gård langt ude på landet, hvor vi festede til den lyse morgen. Et dejligt sted med indendørs pool og plads til overnattende gæster, og det var ikke så få, for der var over 100 med til festen. Fantastisk fest husker jeg. Så i år drager vi alle afsted mod Toscana. Der venter et stort hus med svimmingpool og huset er inddelt i separate afsnit til 5 familier. Jeg kan slet ikke vente!! Det er skønt at have noget dejligt i vente.
Hvor skal I hen i sommerferien?

1 kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // blødeste bukser