Another skinny in my wardrobe

Lækkert armbånd fra Thomas Sabo

Jeg var til Thomas Sabo arrangement med sushi og champagne, hvor vi fik vist de fineste smykker. Jeg har selvfølgelig taget billeder derfra som jeg vil dele ud af, men til en start får I lige et hurtigt snapshot af et af hans smykker. Nemlig det sorte armbånd med det lille fine vifte vedhæng, det går virkelig godt i spænd sammen med de sorte kugler. Det er så fint og kan bruges sammen med mine andre armbånd.

Nu vil jeg snart afsted for skal hjem og forberede lammekrone til grill og marinere kæmpe rejer. Vi skal hjem til et af vores vennepar og forhåbentlig hvis vi er heldige med vejret se bål med tale og midsommersang.

Pas på Jer selv derude!

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another skinny in my wardrobe