Hurra!

Mandag

Mandags outfit med dejlig strålende solskinsvejr. Jeg valgte at tage min dejlige silkekjole på fra Susanne Feilberg og cardigan fra samme sted. Begge er lavet af tynd silkestrik og er perfekte på kontoret en varm sommerdag. Det er intet af det der strammer og silken er florlet, faktisk helt transperant.

Jeg havde også mine nye sandaler fra Kartell på. De er også bare super dejlige at have på. Fik jeg fortalt at jeg tog dem på med det samme på byturen. De er perfekte til strøgtur 🙂

Lige nu sidder vi hele firmaet og spiser kage og is. Glæder mig til at komme hjem.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra!