Metallic

Min ældste kjole


Hvad jeg havde på i dag på jobbet. Kjolen jeg har på, er en af de ældste i mit klædeskab. Jeg har haft den siden jeg var 15 år og jeg er lige så glad for den som dengang. Det er en klassiker i Jackie Kennedy snit og holder år efter år. Jeg føler mig altid velklædt og den er dejlig at have på. Klart er en af mine ynglings sommerkjoler og den kommer ofte på når temperaturen overstiger 20 grader. Ja, så er den dejlig praktisk, fordi den krøller nærmest ikke og kan ryge i vaskemaskinen, så jo den er en sikker vinder om sommeren og ryger ikke ud før den er helt slidt ned. Og den dag det sker, så tror jeg at jeg kniber en tåre for den har jo fulgt mig siden jeg var 15.


kjole købt i Vietnam, lakstiletter Dolce et Gabbana, ur Omega Constellation, armbånd Tokyo Jane(gave), øreringe evita peroni (gave)

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Metallic