Thomas Sabo i de højere luftlag


Søde Helle i smart outfit. Tillykke med fødselsdagen!

Vores søde sushikok som arbejdede på højtryk for at kunne følge med os sultende piger som ikke kunne få nok af sushi. Hun klarede det i godt humør.

Et lille snapshot hvordan vores tallerker så ud.

To skønne damer Emilie og Simone som holdt mig med selskab både ud og hjem.

Lækkert ud som jeg godt kunne tænke mig 🙂

Flot armbånd med fine detaljer.
I onsdag var jeg til Thomas Sabo event, hvor vi blev præsenteret af den kommende smykke kollektion fra ham. Jeg mødte søde Emilie og Simone til eventet. Vi mødtes i byen og blev herfra guidet videre til en båd som ventede os, så vi kunne sejle til Islands Bryggetil Stay hotel hvor vi blev guidet op til penthouse niveau. Her blev vi mødt af fed musik af Le Gammeltoft bag pulten, flotte smykker omringet af østens mystik, masser af champagne og sushi af libitum. Der var den flotteste udsigt over havnen fra penthouse terrassen, men det kunne slet ikke måles sig med den udsigt vi fik fra den udendørs terrasse. Se flere billeder hos Emilie og Simone

Super flot arrangement som vi piger nød rigtigt meget og hold op vi havde det sjovt. Men det er altså heller ikke svært at have det godt i så dejligt miljø med god mad, drinks, god stemning, noget flot at se på, fed musik og ikke mindst udsigten 🙂

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *