Mere ferietøj

En efterårsdag?

Det stod jo nærmest ned i stænger hele dagen i går og vinden ruskede som var det efterår – hold da op jeg har ondt at de folk som har valgt at holde ferie herhjemme. Der var lige et kort ophold for regnen da disse billeder blev taget, men det tog også bare et minut maks, for så kom regnen igen.

Det var sidste arbejdsdag inden ferien og jeg har knoklet som en gal for at nå det hele. Ser også helt vildt træt ud i fjæset på billederne, synes jeg. Nå, nu er kufferterne pakket og forude en velfortjent ferie, hvis jeg selv skal sige det. Så nu vender snuden med det solrige Toscana, hvor solen skinner fra en skyfri himmel og der er 31 grader. Det er ihvertfald udmeldingen fra mine svigerforældre som bevæger sig derned af. Vi skal mødes med dem og alle deres sønner samt kæreste og koner, deriblandt mig. Vi bliver 14 ialt og jeg glæder mig som en skinsyg. Svigerforældrene har booket en villa på 500 kvm med svimmingpool, så vi har da lidt plads at boltre os i. Vi har en uge sammen, hvorefter vi selv drager videre mod Firenze og omegn. Manden har booket hotelværelser i de forskellige byer vi skal være i, så det bliver dejligt også bare at være os selv. Så bloggen går på ferie, dog med enkelte indlæg hist og pist. Jeg vil højst sandsynligvis ikke blogge da jeg fuldt ud bare vil nyde ferielivet og komme væk fra dagligdagen. Mon ikke der bliver enkelte billeder derfra 🙂
Hav det så godt så længe!

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere ferietøj