the olsens sisters part one

Gave BVLGARI Jasmin Noir

Jeg har fået denne lækre creme af min veninde og den er allerede taget i brug. Den dufter skøønt! I dag har jeg holdt min fødselsdagsfest og vejret var helt perfekt imodsætning til igår hvor der var skybrud af den værste. Jeg knoklede helt fra morgenstunden og jeg nåede det hele. Jeg fik lavet frikadeller til børnene, stegte ris med grøntsager, sushi rolls 12 stk.. Min mand stod for grillen og han grillet en 2.5 kg. frisk laks. Den blev ikke mindre end perfekt, den havde nemlig lige fået nok, så den var lige gennemstegt. Så kødet var meget saftigt og ikke tør som laks kan blive hvis de får for meget. Især mine forældre var meget begejstret for laksen og når det kommer fra dem, så er der altså noget om det. De er begge inkarnerede kokke 🙂 Ikke nok med det havde manden marinerede en hel kylling som også kom på grillen. Tilbehør til det hele var mixed salat, edamame bønner, 1/2 kg tangsalat og friskbagte boller til. Vi sluttede af med æblekage med creme fraiche, chokolademuffins med is, kirsebær og druer og iskaffe. Alle gæster synes det var vildt imponeret at der var så meget og at vi fik det hele spist. Da det var indtaget kommer jeg i tanke om at jeg helt glemte dimsum i farten, så der blev spurgt om folk kunne spise mere. Men det kunne folk ikke, men jeg kunne 😉 så jeg skyndte at lave det hurtigt. Og som alt andet når det kommer på bordet, så blev det spist. Det er perfekt øl mad.

Så ovenpå en dejlig men hektisk dag med at få hele huset til at skinne og maden klar, så trængte jeg gevaldigt til at bad. Så nu slapper jeg af og dufter af Jasmin Noir, som sagt er en af gaverne jeg høstede i dag 🙂
En hel igennem dejlig dag!

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the olsens sisters part one