NAP SALE

To Wet´n Wild event
I eftermiddags var jeg til Wet´n Wild make-up event, hvor der blev serveret isvafler, flødeboller, kølige drinks m.m. Det var hyggeligt at mødes med de andre piger og til eventet var der make-up ad libitum. Det var helt crazy så meget der var og vi fik besked på bare at fylde poserne op. Jeg følte nærmest at jeg hamstrede, men fik besked på at jeg skulle trible fylde op 😀 Maria fra Garderobeskabet kunne desværre ikke deltage, så jeg hapsede også div. sager til hende. Efter eventet var jeg forbi Magasin og Fona, for at bytte et par fødselsdagsgaver, det må jeg lige vise ved lejligheden. Så benyttede jeg samtidig lejligheden med at ose lidt i byen, for manden var til Round table arrangement og sønnike hos legekammerat. Så aftensmaden blev klaret hos Meyers deli som bestod af en stor burger med frites, til dessert en café latté 🙂 bare i mit eget selskab. Det er faktisk ret rart skulle jeg lige hilse og sige. Da jeg kom hjem kørte jeg forbi sønnikes veninde og fik en sludder med moren og havde selvfølgelig makeup med. Imorgen er der de kvindelige kolleger som kan nyde godt af dagens arrangement – jeg glæder mig til at give dem det.
PS. Jeg laver en konkurrence for mine læsere meget snart hvor en del af produkterne indgår 🙂 stay tuned.

6 Kommentarer

 • Hvor er du heldig :-)Jeg har ikke selv prøvet Wet´n Wild, måske jeg burde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, det lyder som en super aften 🙂 Ja, det kan faktisk være ret så hyggeligt at komme lidt ud alene engang i mellem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv hvor er det irriterende jeg ik ka se dine billeder 🙁 kan ikke se nogen billeder fra nogen bloggere der bruger tinypic 🙁 og jeg har ingen ide om hvorfor suk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var rigtig hyggeligt at møde dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heldige dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Marie-Louise,jeg kendte heller ikke mærket, men har idag prøvet neglelak, eyebrow pencil og lipgloss og synes det er godt. Hold øje med bloggen. Laver en konkurrence med et par produkter derfra.@Lullumut, Ja det var faktisk dejligt bare være sig selv og være flankeret med masser af make up :-)@Rijah, Det er underligt du ikke kan se billederne. Prøv at bruge google chrome som server. Måske det virker der.@Malsen,også hyggeligt at møde dig :-)@J´adore, Ja, det var faktisk super fedt med alt det make up. Men også en underlig følelse at man bare fik besked på at fylde op….trible op fik jeg at vide :-)/Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAP SALE