Tuscany evening outfit

Favoritten lige nuMit favorit stykke tøj er pt. de her ankelstøvler, hvis man kan kalde dem for tøj. De er faktisk kommet på fødderne flere gange i løbet af ugen. For de er nemlig som skabt til det danske sommer vejr som i år med regn regn og atter regn. De blev købt i Firenze hos TODS´s og jeg er bare så glad for dem. Super behagelig at gå i for de er med gummisål, en god højde – så virkelig gode at gå i. Hvis du er interesseret i et par næsten magen til så klik her. De minder meget om hinanden dog kan jeg se at hos mine står der TOD´s på hælen bagtil. Støvlen som denne her holder bare i årevis i stil og slidtage.

3 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuscany evening outfit