Stegt flæsk ad libitum

Paris – here I come!

Om en lille måneds tid er jeg her. Manden har nemlig inviteret mig dertil på en kæreste weekend – just him and I. Han skal derned i arbejdsøjemed, så han har planlagt jeg kunne joine ham fredag eftermiddag dernede. Vi skal blive der weekenden over og rejse hjem sammen. Så kan vi fejre vores 8 års bryllupsdag der 🙂 og det sagde jeg selvfølgelig ikke nej til. Vi har lavet en tilsvarende tur før for 2 år siden og det var bare dejligt med et afbræk i hverdagen. Juhuuu…

2 Kommentarer

  • SNYYYD, jeg vil også til Paris :-)), eeej jeg kan godt unde dig en tur til Paris, glæder mig til at høre mere om turen når du kommer hjem :-)-Katjafashionbysobczak.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😀 tak søde. Glæder mig også helt vild til en voksen weekend./Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegt flæsk ad libitum