I byen Arezzo, Toscana

"Ahem…tjener, der er et firben i min kaffe"I Arezzo gik manden og jeg på deres hovedstrøg. Vi besøgte en del butikker, men ovenstående butik var klart en af de lækreste butikker på vores rejse. Det var virkelig kræs for alle pengene og her kunne man snild købe sig fattig. Det valgte jeg så ikke at gøre, for det har jeg ikke råd til. Så jeg sparede på finanserne fordi jeg vidste vi havde planlagt en shoppedag senere på turen. I stedet for spiste vi en lækker frokos på en hyggelig udendørs restaurant og afsluttede den med en god kaffe….æhh..indtil der landede et firben i kaffekoppen. Så var det ligesom slut 😀 “Ahemm….tjener, der er et firben i min kaffe”

2 Kommentarer

  • Det der firben er vel lige toppen af lokalkolorit. Hvad sagde tjeneren?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tjeneren sagde ikke så meget, for da hun kom var den løbet sin vej ;-)Men det er jo ikke ligefrem restaurantens skyld at den lige ville forbi min kaffekop :-)/Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I byen Arezzo, Toscana