Dagens valg outfit

Sådan ser jeg ud idag på valg dagen. Et outfit som jeg uden at tænke over det er blevet ret corporate. Det består af marineblå blå bukser fra Filippa K, blazer fra Lux, slangeskindsbælte fra Cerruti, silkeskjorte og stiletter fra Zara.

Her til aften har vi fået frikadeller med kartofler og brun sauce. Hertil spidskål og blomkål til. Efter maden kørte vi afsted på cykel for at stemme. Vi mødtes med sønnikes veninde og familie og valgte at fejre demokratiet ved at købe is i det lokale center. Nu sidder vi hjemme og følger spændt med valg resultatet. Vi har fulgt valgdebatten hver eneste dag og det er ret spændende.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens sneak peek