Vibe of Alexander Wang

En god dag i dag

Vågnede op i morges og havde det meget bedre. Solen skinnede udenfor og dagen tegnede lyst. Så jeg fik lyst til at klæde mig i farver. Så det blev til ovenstående outfit. Det har været ret svært at tage dagens fordi det blæste en halv pelikan og fordi jeg hele tiden havde lukket øjne på de første billeder. Så der måtte skydes en del billeder før det lykkedes at få et par i kassen hvor jeg ikke lukker øjnene.

Og dagen i dag har faktisk vist sig til at blive en rigtig god dag. Jeg har endelig fået det jeg gerne ville have i lang tid i forbindelse med mit job. Noget jeg har arbejdet med i lang tid og endelig lykkedes det. Juhuu…! Desværre kan jeg ikke røbe hvad det er på bloggen, men det er noget jeg er utrolig glad for. Så det skal fejres i aften med god mad i byen og jeg har allerede booket bord.

3 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vibe of Alexander Wang