Dagens ude i det grønne

I byen Arezzo, Toscana


Lidt mere fra ferien med udvalgte feriebilleder fra Toscana. Her er det byen Arezzo som manden og jeg alene aflægger et visit. De andre og børnene er i huset og sikkert i poolen. Arezzo er en flot gammel by med fantastisk udsigt over landet og deres flotte torv med de gamle huse. Byen må sige at være våbenskjoldenes by, som ses alle vegne.

Tænk det blot er 1 måned siden jeg kom hjem. Jeg savner de 29 grader med let brise, duften er hjemmelavet pasta, solmodne tomater, kernefattige saftige vandmeloner, sprøde store nektariner, oliven, smagfulde salater. Har blot en lille bøn – giv mig mere af det.
silkekjole hilfiger, sandaler zara

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens ude i det grønne