Italienske vine og varme ferie minder

Igen et ferie indlæg fra vores sommeferie 🙂 Det skal ikke være en hemmelighed at manden og jeg elsker gode vine. På vores sommerferie i Toscana besøgte vi også en del fine vinhandlere, denne her i byen Lucignanovar en af de bedre af dem. Her var der et enormt udvalg af vine og det var svært at vælge. Jeg har ihvertfald fået en ny last og det er en hvidvin, som minder meget om en likør. Den nydes helst sammen med mandel biscotti. Kan ikke lige huske navnet på vinen. Hvor jeg ønsker mig tilbage til de varme lange dage.

Pt. knokler jeg for at nå at blive færdig med mit arbejde inden næsen vender mod Paris. Kufferten er pakket og passet fundet frem. Yiipeee…håber at vejret i Paris er lidt lunere end herhjemme.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red and Black