Konkurrence - Souvenir fra Paris

Jeg er total copy cat

Jeg er så snot forkølet og faktisk ret sløj. Var begyndende sløj i går aftes og drak masser af kamillete med honning i håb om det ville tage det meste, men alligevel var jeg totalt mørbanket i hele kroppen, næsen løb og meget ondt i halsen. Manden er på forretningsrejse igen, så jeg måtte bare tage mig sammen og få sønnike i skole. Jeg gik på arbejde i går morges fordi min nærmeste kollega er på forretningsrejse de næste par dage så jeg sidder alene på pinden i vores afdeling. snøft snøft…

Sådan så jeg ud i dag. Se lige bort fra mit sure ansigt, men jeg er uoplagt og er uden make-up. Forleden ankom den fine burgundy farvet strik og blev luftet allerede i går. Den er ret lækker blød og sådan hygge agtig i modellen fordi den er bred og luftig. Tung i hovedet og blottet for idé valgte jeg at gå copy cat vejen. Inspirationen kom her
I dag ligger jeg hjemme og er syg, æv! Er faktisk først stået op kl. 14. Tror jeg skal have lidt at spise og masser af vand. Håber jeg bliver frisk imorgen da jeg har et vigtigt møde i morgen med en leverandør. Husk du stadig kan nå at deltage i min konkurrence – gæt hvad der kom med hjem fra Paris lige nedenfor.
strik og taske zara, paillet nederdel hm

3 Kommentarer

  • God bedring, og gid jeg kunne klare mig så godt uden makeup:-)Jeg ligner en hængt kat med p.g.a. et par ugers astmaanfald;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Liselotte,Tak skal du have og tak 🙂 Jeg er stadig vildt snottet men mødt på job i dag pga. vigtigt møde. Stakkels dig, lider du af astma?/Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har astma og normalt "lider" jeg bestemt ikke, fordi den er usædvanligt velbehandlet. Men for nyligt mødte jeg et ualmindeligt dårligt indeklima, som væltede situationen noget, fordi jeg ikke opdagede hurtigt nok, at min astma var blevet påvirket, jeg tænkte bare, at jeg var mere træt end normalt – netop fordi jeg plejer at smide en næsten ubrugt anfaldsmedicin ud, når holdbarheden udløber efter ca. et år.Det hjalp ikke, at KB Hallen brændte i går og jeg arbejdede hjemme midt i den kritiske zone, men jeg har det bedre efter en hel del medicin:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Souvenir fra Paris