Mandag i skjorte og shorts


Så blev det mandag igen efter en dejlig weekend som bød på legedag, brunch hos mandens fætter og en tur til Værløse svømmehal. Her fik jeg endelig testet min gule badedragt fra Topshop. Jeg har lidt billeder fra brunchen som foregik i et meget flot hus i Charlottenlund.

I dag blev det igen i sort og hvidt. Jeg går og leder efter den perfekte hvide skjorte og hvad finder jeg så i mit klædeskab en super sprød skjorte fra Paul and Joe. Så den kom på. Grunden til den ikke er blevet ynglingskjorten skyldes de ret stramme ærmer forneden. Jeg vil ikke mene at jeg har “fede” arme, så jeg tænker at sprætte dem op.

De strikkede shorts er fra Sonia Rykiel for H&M, et af de bedste shorts af nyere dato. Jeg har brugt dem regelmæssigt siden jeg fik dem. Elsker faconen, strikken på dem og detaljen med knapperne fortil.
Blazer er fra Max Mara og er klart ynglings sorte blazer. Den har også en del år på bagen og til trods for det, har den holdt i materiale og snit. Den var ret dyr kan jeg huske selv på udsalg. Men på mandens opfordring kom den hjem fordi han var træt af at se mig i billige H&M blazer som mistede facon eller blev nusset efter brug. Så når man gør det op med hvor mange gange jeg har brugt den og hvor mange år jeg har haft den har den været alle pengene værd. Nogen gange kan det betale sig at købe dyrt især klassiske ting.
Ruskind booties fra H&M. De er bare super gode at gå i trods hælhøjden på 10cm. Men støvlen sidder også godt på min fod og støtter godt. Dem tror jeg bliver et af efterårets hit når det bliver for koldt i stiletter, også synes jeg at de har en forlængende ben effekt på lille mig 🙂
Taske i slangeskindsprint er fra Zara. Den er pt. favorittasken.

11 Kommentarer

 • Naturligvis har du ikke "fede" arme. Problemet er, at nogle af os bruger vores arme til at bære og løfte ting, og så opbygger vi muskelmasse i vores underarme.Jeg har præcist samme problem, men jeg har besluttet at jeg hverken holder op med romaskinen eller med at bære 15-20 kg indkøb hjem fra vores nærliggende supermarkeder. Så må skjorterne dø i stedet:-)Faktisk ender jeg ofte som dig med at folde ærmerne lidt op, for når de hviler på albuen rammer de det tyndeste sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan i øvrigt føje shorts til kjoler og nederdele, dvs. min liste over hvad der klæder dig rigtig godt:-)Og jo, støvlerne er rigtig fine og får din ben til at se længere ud, men støtte ville jeg til gengæld næppe finde i dem;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Liselotte,Jeg kan ikke give dig mere ret i det med muskler i underarmen 🙂 sådanne har jeg ikke tænkt på det.Du er så sød, tusind tak. Det med shorts skriver jeg lige bag øret. Har du prøvet støvler af den dur? De er virkelig meget mere behagelig end almindelig stiletter når man er i de højder 😉 prøv det prøv det… /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, jeg bliver svimmel på alt over 3 cm, stiletter kan jeg slet ikke gå to skridt i. Tror ikke lige, at det er mig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ha ha 😀 så er det vist meget godt at du ikke prøver det af. Vi skulle nødig have at du falder./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er faktisk ret fine de sko. Hm…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa,ja, de er nemlig ret fine :-)/Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • piiiift du ser godt ud i det outfit!-Katjafashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak søde Katja 🙂 bliver helt forlegen./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg nu skulle prøve mig frem med lidt højde på skoene, ville de her så være et godt forsøg:http://www.hm.com/dk/product/93706?article=93706-ADe koster ikke alverden og der er da noget i at komme op på 184 i højden;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,de er også flotte.Men tror du at du kan ånde i dem? jeg får så varme fødder i lukket kunstlæder./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens detaljer