Sick in douce colors

The art of seeing art

Louvre er jo et fantastisk sted med alle dets smukke sale med storslået kunst, statuer, skulpturer gobeliner, malerier m.m. Det er en kæmpe labyrint hvor den ene sal bliver efterfulgt af endnu en flottere sal med flotte kunstværker. Hver gang man synes at nu kan det ikke bliver mere storslået så bliver man endnu mere imponeret over at man gang på gang bliver lamslået. Manden er på ingen måde kunst interesseret, men selv for ham var det en kæmpe oplevelse.

På et af billeder kan I se mig forsøge at mænge mig ind i mængden af mennesker som vil have et kig til den famøse Monna Lisa (det staves sådanne i Louvre) og endelig var der lige et hul til mig. Det er 2 gang jeg ser hende og hver gang er det med følelsen.Var det dét? 🙂 det må være det samme som når turisterne kommer til vores lille havfrue. Er hun ikke større? Flot er hun da, hende Monna Lisa, det er slet ikke det. Men vi havde inden Monna Lisa set virkelig mange storslået og smuk kunst at hun nærmest falmede bort i vores sanse register af smukke malerier og kunst.
Tænk at det allerede snart er en uge siden jeg var i Paris. Tiden flyver godt nok helt vildt. September måned er bare fløjet afsted. Her til morgen fik jeg en sms besked fra en veninde om jeg kom til Pernilles bytte tøj, hygge, spise mad i aften? What er det allerede d. 30!! arrghhh…sikke tiden flyver, men hey det er lønningsdag i dag 🙂

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sick in douce colors