H&M Trend Loafers

Vibe of Alexander Wang

Sådan ser jeg ud i dag. Dagens billeder blev taget i vores showroom.
Jeg er desværre ikke helt på toppen. I går nat vågnede jeg op kl. 2 med tilsnobbet næse og ondt i halsen. Da jeg ikke kunne sove igen, endte jeg i stuen par timer til min ynglindsserie SATC med 2 store glas kamille te med honning. Gik i seng igen kl. 4 efter at have slugt en kodimagnyl. Til trods for det gik dagen i går overraskende godt og jeg ramte ikke “muren” før kl. 18 hvor vi var hos mine forældre hvor jeg nærmest halv sov. Mor kunne se at jeg skrantede så vi tog hjem umiddelbart efter middag og te.

Gik forholdsvis tidligt i seng, men var stadig mega bustet i hele kroppen, æv. Men jeg humpede til badeværelset og har været på job som kan ses på billederne.
Pencil nederdel fra Massimi Dutti, skjorte inwear, kimono fra Monki som er inspireret af A. Wang print, øreringe gave fra Evita Peroni, støvler A. Wang.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Trend Loafers