Dagens i angora og perlekrave

angora strik, bælte og perlekrave h&m trend, bukser monki, stiletter mags, taske mulberry

Mit outfit på en mandag hvor temperaturen sneg sig op på 14 grader, ret lunt må man sige og endda på årets sidste oktober dag. Jeg har travlt på jobbet og det bliver ikke bedre de næste følgende dage, for min kollega er gået på barsel de næste 14 dage.

I aften har hele vores kvarter lidt af strømsvigt i 40 min. Jeg stod lige midt i maden og vupti gik det hele i sort bogstavelig talt. Så sønnike og jeg gik med lommelygter og fandt ting som kunne lyse ved hjælp af batterier. Så blev der tændt op med fyrfadslys i hele huset. I starten var det lidt uhyggeligt, men så blev det faktisk ret hyggeligt. Heldigvis nåede jeg at få varmet maden op inden det gik i sort. Så jeg stod med en lygte og lavede portions anretninger. Vi spiste i stearin lyset skær. Det er tankevækkende at opleve hvor mange ting vi har som er afhængig af strøm, men det var også på en måde ret hyggeligt at opleve. Alting gik lidt langsommere og man var mere i nuet, fordi man fik skærpet sanserne. Sønnike hyggede sig gevaldigt. Men det var nu rart at få strømmen tilbage og vi fik sat Casper, det gode spøgelse sammen inden han blev puttet.

10 Kommentarer

 • Hvor er det bare fint og feminint. Og vildt med strømmen, ret uhyggeligt når man tænker over det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg har ellers svaret på denne kommentar, men kan ikke se den, så skriver lige igen.

   Fedt du kan lide det 🙂 mht. strømmen var det lidt uhyggeligt og træls til at begynde med, men det blev nu meget hyggeligt. Det var ligesom at alting foregik i et langsommere tempo… måske for ikke at gå ind i noget ..ha ha…

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det bare et fint outfit.
  Er helt vild med bukserne forneden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Ida,

   Tak tak 🙂 bukserne er super fine for man kan vælge at folde dem op eller som her rulle dem op forneden.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER det her outfit. Alle farverne spiller bare så fint sammen, og det er nok det mest feminine outfit jeg nogensinde har set med bukser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Betina. Fedt at høre at du kan lide det 🙂 og sikke en kompliment…takker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Wauw! Sikke et flot outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fedt outfit! Vil helt klart hente lidt inspiration fra det! WAUW:)
  – Jeg har været på jagt efter sådan en perlekrave riiiimelig længe nu, og da jeg så, at din var fra H&M, så skyndte jeg mig ind på hjemmesiden. Men det så ikke ud som om de havde nogen:( Er det fordi det hedder H&M trend at man kun kan købe det i butikkerne eller hvad? Jeg er lidt lost!
  Kisses:*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Mille. Du er velkommen til at kopiere så meget du vil 🙂
   Perlekraven er fra deres mærke Trend og som oftest er det varer man kun kan købe i udvalgte fysiske butikker. Mega træls, for man skal være hurtig, da det tit bliver udsolgt.
   Jeg håber du finder en lignende.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens sneak peek