Color me

Halloween i Tivoli


Jeg var i Tivoli med sønnike ugen op til efterårsferien sammen med hans veninde Helene og hendes mor Sofie. Vi kom i god tid og vi var så heldige bare at gå igennem. Vi havde hver især købt “Heksepakken” som bl.a. inkluderet turpas til alle. Så I kan tro mor her var med børnene og prøve det hele, altså det som de var store nok til at få lov til. Tivoli var så smukt pyntet med græskar, spindelvæv, edderkopper, skeletter. Vi fik en sludder med overheksen Hulda og alle hendes hekseveninder. Fik shoppet lidt cupkakes tilbehør og fik købt kagekrymmel formet som dødningehoveder, edderkopper og kister. Det var selvfølgelig sønnike som valgte dem, for de skal bruges til hans kommende fødselsdag. Vi havde næsten det hele for os selv et par timer så vi nåede at prøve det meste, inden vi spiste frokost på det Japanske Tårn. Vi voksne valgte buffet, og normalt er jeg ikke så stor fan af buffet, men denne her vil jeg klart anbefale. Der var byg selv miso- og nuddel suppe, sushi rolls, sashimi tunsalat, alm. salat, hotwings, stegte ris, ruller osv. Det er vist ikke nogen overraskelse at jeg gik ombord på miso suppen og sushi i stor stil. Fantastisk! Børnene valgte selvfølgelig den klasssiske fiskefilet / pølse ret med pommes frites. Efter at have forspist os i alt det lækre mad, fik vi konstateret at Tivoli nu var overbefolket. Så vi fik prøvede et par ting med børnene hvorefter vi besluttede at få kaffe med kage på en café. Vejret var vi også heldige med så det var bare en super god tur. Vi endte spontant med at tage hjem til Helene og Sofie, og sammen lavede vi mad hos dem. Jeg lavede græskar supper med hjemmebagte boller til, de stod for frikadeller med tilbehør. Alt i alt en rigtig dejlig dag!

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Color me