På legepladsen med Isabel Marant

Louvre for the last time
Flotte værker af berømte malere var der meget af på Louvre. Et fantastisk sted for kunstelskere eller bare som mig amatør inden for kunstens verden. Jeg kunne bruge timer derinde hvis ikke det var fordi vi også gerne ville ud og nyde det gode vejr. Bare være i Paris og nyde atmosfæren. Og det var også hvad vi gjorde, nemlig på en lokal café Bar du Marchi og nød en let frokost.
Her skønne malerier og et par stykker som trækker i smilebåndet. Vi så også en udstilling
med Napoleon den 3 møbler og hans daglige brugsgenstande. Det hele var selvfølgelig meget pompøst og ofte overdrevet.
Her siger vi farvel til Lovure foran en lang kø med folk som venter for at komme ind. Det var godt vi var der i god tid. Er der noget manden og jeg er dårlige til så er det køer 🙂 off we go for lunch.
Som I kan se bar jeg min plisseret transperante kjole fra H&M på dagen. Den har vist sig at være et scoop og jeg er så glad for den. Jeg var ellers i tvivl om den, men mor synes den klædte mig. Så jeg valgte at beholde den og godt for det. Den er så praktisk for den krøller ikke så meget hvis man sørger for at pakke den rigtigt ned. Der står den kan vaskes i maskinen, men jeg valgte at sende den til rens pga. plisseringerne. Min dame i rens var ret imponeret over kvaliteten da jeg fortalte hende at den var fra H&M.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På legepladsen med Isabel Marant