TGIF

Wearing my new boots from Bottega Veneta

Jeg har fået nye støvler. De er fra Bottega Veneta. Jeg har været på udkig efter et par enkle sorte højskaftet støvler de sidste par sæsoner, et par som kunne være til aflastning for mine elskede sorte fra Notabene. Og nu er de fundet og de er helt perfekte, for de udfylder alle kriterier. Ja udover det er de udført i det lækreste bløde handskeskind med diskret signatur i form af en flettet hæl.

Der har været stille på bloggen i weekenden, fordi manden kom hjem fredag nat med et brækket kraveben. Av, av… det skulle efter sigende gøre hammer nas. Han stod også udenfor vores hoveddør med skæv overkrop og vred nærmest af smerte. Stakkel! Så vi har brugt lørdag formiddag på skadestuen og nu er han på en cocktail af div. smertestillende. Alt praktisk på hjemmefronten står på mig og jeg har ikke ligget på den lade side. Ikke nok med det venter der en børnefødselsdag næste weekend hvor vi bliver 20 personer. Det var meningen vi skulle have givet den en skalle i weekenden med at forberede. Så det er faktisk ret ubelejligt med sådan et kraveben, men det er det vel altid. Så det har jeg selv stået for så godt jeg kunne plus vi har haft legedag i går. Min svigermor har heldigvis tilbudt hendes hjælp med at bage fødselsdagsboller og kommer gerne hjem til os slut på ugen hvis jeg skal bruge hjælp. Indtil da prøver jeg at klare det selv, men dejligt at vide der er en back-up i form af min søde svigermor 😉

7 Kommentarer

 • De er godt nok lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Hej, jeg synes din blog er super, men den virker vist ikke for tiden på Bloglovin efter du er flyttet? Den henviser stadig til den gl. adresse og giver ikke nye opdateringer 🙁
  Håber det kan fikses, så man stadig kan følge med den vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Agnete,

   🙂 jeg håber snart at få styr på Bloglovin så den kommer med opdateringer for bloggen. I mellemtiden håber jeg du stikker hovedet forbi 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Agnete,

   Det skulle nu være ordnet med blog lovin. Mon du kan se om det virker nu?

   Takker, Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agnete

   Jeg tror det virker nu 🙂 Super, så er det lidt lettere at følge med! Jeg er selv i 30´erne og det er super med en blog med både klassisk workwear og casual stil – synes du blander det på en cool måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Agnete,

   Super at høre at det fungerer, for på bloggen er den ikke opdateret endnu.
   Tak for feed back og tak fordi du kan lide stilen 🙂

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF