Solrig mandag

Gårsdagen i læder

kjole h&m trend, skjorte, støvler bottega veneta, taske zara

I går hev jeg min læderkjole frem igen. Grunden til at jeg siger igen, er at den faktisk også var ude at blive luftet i sidste uge. Der havde jeg dog ikke tid til at tage dagens outfit, så det så I ikke. Kjolen er vist efterhånden lidt over et år gammel og som jeg ikke bruger så tit. Men fandt igen ud af hvor god den er. Det er så fedt at finde gamle sager i klædeskabet og bare tænke “Yes” det var grunden til at jeg købte den i sin tid. Og sådan er det med denne kjole. Den er bare enkel, klassisk og stadig med en twist. Så er den også ret lækker i læderet. Jeg har tit svært ved at finde kjoler i dette snit, fordi jeg er ret smal om hofterne. Så tit hvis det passer foroven, så er der bare meget stof i siden/hofterne, som sidder og flapper. Denne er som syet til mig. En af mine mandlige kollega komplimenterede den også hvilket er første gang jeg høre ham gøre det 🙂

Skjorten er også en fave  for den har de sødeste “krystal” kugler ved ærmer og ved halsen. Den er i slim fit syet og passer fint at have under noget, som skal sidde til…som denne kjole.

Støvlerne fra Bottega Veneta, dem er jeg ret glad for. Har længe søgt efter helt enkle højskaftet sorte støvler. Så er glad for at de endelige er fundet, for de er lige præcis det jeg har ledt efter. De er  nemlig enkle med et tvist af en flettet hæl, som jo må siges at være signatur for Bottega Veneta.

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solrig mandag